Compunere despre BunicaUna dintre cele mai dragi ființe din viața unui copil sau adult este bineînțeles bunica. O compunere despre ea este o compunere personală în care pui mult suflet și multe amintiri.

Atunci când ai de scris o astfel de compunere cel mai bine e sa închizi ochii și să te concentrezi pe imaginea bunicii tale, astfel cuvintele îți vor veni mult mai ușor iar compunerea va fi autentică.
Cu toate aceste, noi vom încerca să vă dăm câteva sfaturi după care să vă ghidați. În compunerea voastră va trebui sa vorbiți despre portretul fizic al buncii, despre portretul moral al ei , amintirile puternice pe care le aveți sau momentele care v-au rămas întipărite în minte. Puteți face de asemenea o descriere a casei bunicii, a copilăriei petrecute alături de ea, cum este atmosfera de sărbatori alături de bunica etc.
Dacă bunica voastră locuiește într-o zonă în care încă se mai păstrează portul tradițional puteți să-l descrieți în câteva cuvinte, puteți sa descrieți chiar și obiceiurile care înca se mai practică. Aceasta va da o notă aparte compunerii.
Puteți povesti aventurile prin care ați trecut alături de bunica voastră, cum o ajutați cu diverse treburi ale casei etc.
Nu uitați că este foarte important sa fiți sinceri și să povestiți din inimă despre bunica voastră.
Dacă aveți de scris o compunere despre bunicul vostru reperele de mai sus se pot aplica și în cazul acesta bineînțeles.

Mult succes !Comments
  1. 2 years ago
    • 2 years ago
  2. 2 years ago
  3. 1 year ago
  4. 1 year ago
  5. 7 months ago
  6. 7 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>