Compunere despre CopilărieCea mai frumoasă perioadă din viața unui om este fără îndoială copilăria. Fiecare din noi își aduce aminte cu mult drag de acele vremuri fără griji.

Pentru a realiza o compunere cât mai originală este important ca aceasta să conțină viziunea proprie asupra copilăriei. Pentru început puteți povesti puțin despre locul în care ați copilărit (cu părinții , cu bunicii, într-o altă țară străină etc). Dacă v-ați mutat într-un oraș diferit este bine să precizați ce impact a avut asupra voastră schimbarea, dacă v-ați dorit să vă mutați sau nu, dacă ați păstrat legătura cu prietenii.

Un alt subiect bun de discutat este prietenia. Deși vârsta este încă fragedă, prietenii din copilărie vor fi alături de tine mereu, indiferent de situație sau de trecerea anilor. Dacă aveți astfel de prieteni puteți vorbi puțin despre ei sau dacă nu, despre cei pe care i-ați avut dar legăturile nu s-au păstrat.

Jocurile copilariei vor rămâne și ele întipărite în mintea voastră. Cine nu s-a jucat măcar o dată De-a v-ați ascunselea , Șotron , Elastic sau Țară-ţară, vrem ostaş! Acestea sunt doar câteva din jocurile pe care poate generațiile de acum nu le știu.

Și în materie de muzică și filme sunt multe de zis. Cu toții ne amintim amuzați de muzica pe care o ascultam în acea perioadă sau de filmele bune cu care am crescut.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile care ne-au făcut copilăria fericită. Restul rămâne ca voi să ne povestiți.Comments
 1. 1 year ago
  • 1 year ago
   • 11 months ago
 2. 1 year ago
 3. 1 year ago
 4. 1 year ago
 5. 1 year ago
 6. 1 year ago
 7. 1 year ago
 8. 1 year ago
 9. 1 year ago
 10. 12 months ago
 11. 11 months ago
 12. 5 months ago
 13. 3 months ago
 14. 3 months ago
 15. 3 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>