Ce fac azi?Ce fac mâine?Dar în viitor?Sunt doar un copil!
Duc o viata linistita fara prea multe griji,singura grija este aceea de a invata.
Ca orice copil sau cum ar trebui sa faca toti copiii din lume fregventez cursurile scolare pentru ca pe viitor viata sa-mi ofere posibilitatea de a studia la scoli cu renume.
In prezent copilaria imi este presarata cu bucurii,inconjurata de dragostea parinteasca si de prietenii cu care ies la joaca.
Ce fac maine?Este o intrebare la care adesea am gandit ceea ce ma determina sa ma straduiesc sa studiez mai mult pentru a putea ajunge acolo unde cu totii visam adica in fruntea societatii.
Ziua de maine este o zi diferita de cea de azi,lucrurile se complica,grijile devin din ce in ce mai mari iar noi trebuie sa fim pregatiti pentru a preintampina schimbarile vietii.
Cu totii visam cand suntem copii la ce vom fii cand vom fii mari.Adesea vreau sa fiu mare,e un scop in sine si intr-o zi ne trezim mari doar ca sa realizam ca suntem mici copii intr-un club mai mare,al oamenilor mari cu regulile sale complicate si de neinteles.
Viitorul,privit prin ochii copilului de azi este unul in care voi putea folosi invatamintele parintesti si cele ale profesorilor care mi-au calauzit pasii spre a duce o viata lipsita de griji si plina de satisfactii.
Fie ca e azi,maine sau in viitor ducem cu totii,constient sau inconstient o lupta de care depinde existenta noastra viitoare.

 

Compunere trimisă de Alexandra.Comments
  1. 1 year ago
  2. 6 months ago
  3. 6 months ago
  4. 4 months ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>