Compunere despre doamna invatatoare

Profesorii sunt si ei oameni. Fiecare dintre ei are o metoda anume pentru a da explicatii si pentru a trata elevii. Este o expresie cunoscuta care spune ca “ai carte, ai parte”, ei bine, cartea aceea ne este explicata de doamnele si domii invatatori.

Doamna invatatoare este o persoana unica pentru mine. O iubesc foarte mult. Are o abilitate minunata de a comunica cu noi. Poate este din cauza ca ar fi mai tanara si stie cum sa ne vorbeasca. Doamna invatatoare vine mereu pregatita la ore si ne explica lucruri interesante in fiecare zi. Imi place cum se asigura ca fiecare dintre noi a priceput lectia inainte sa mearga mai departe. Ne invata si multe cuvinte noi, sa ne dezvoltam vocabularul si ne explica de ce este importanta scoala si sa invatam cat mai bine.

Eram destul de emotiv si nu-mi placea sa citesc cu voce tare cand imi venea randul. A observat asta si culmea, m-a pus mai des sa citesc cu voce tare pentru intreaga clasa. Acum, nu mai am aceasta problema. Ma trateaza ca pe o persoana unica, nu stiu de ce, dar imi place asta si cred ca si ei ii place de noi.

Ne lasa pauzele si ne lasa sa ne distram si sa ne jucam atunci cand este timpul, dar, tine si foarte mult sa ne facem temele si nu-i place cand intarziem sau nu ne facem temele.

Doamna invatatoare are grija de noi si se vede. Nu ne lasa sa venim bolnavi la scoala si in toate excursiile pe care le-am facut impreuna nu a fost situatie in care sa nu fie foarte atenta cu noi. Imi place foarte mult ca implica si parintii in diferite activitati, mai ales cand organizam serbari, vrea sa petrecem, copii si parinti, cat mai mult timp impreuna. Intr-o zi am avut chiar o mini-lectie de gatit, am facut ceva din fructe si seminte si a fost foarte bun, toti colegii mei au fost entuziasmati.

Doamna invatatoare este o persoana foarte buna, imi place mult de ea si sper sa predea cat mai mult.