Compunere- Iubirea

Şi apare acel cineva care devine totul pentru tine,acel cineva care îţi fură nopţile şi zilele,cineva care îţi da fiori doar cu o privire. Aşa a fost …

Aveam 11 ani când l-am cunoscut pe Răzvan.Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere,pentru că m-a cuprins un fior inexplicabil când i-am privit ochii lui verzi. Dar,nu puteam spune asta nimănui. Eram o copilă pe atunci,o copilă îndrăgostită nebuneşte de un băiat mare. Am crescut o perioada în preajma lui,aşa au fost împrejurarile atunci… Îl vedeam mereu dar în zadar … Timpul a trecut şi el a dispărut brusc din copilăria mea,plecase în Franţa. Eram dărîmată de remuşcări. Îmi părea că lipseşte o bucată mare din mine.

Eram copilă,ce ştiam eu ?! Dar nu a fost chiar aşa;planurile lui Dumnezeu erau altele ! La câţiva ani după,ne-am găsit prin intermediul Facebook-ului. Amuţisem !! Am rămas şocată să văd că băiatul acela de care eram odinioară îndrăgostită,acum e un tânăr fermecător… Ochii lui verzi,acum erau mai pătrunzători ca niciodată. Şi aşa treceau zilele,uitându-mă la poza lui zilnic . Intr-o zi,m-a salutat ! Un simplu “bună” a fost de ajuns . Am continuat aşa aproape zilnic,până când … eu : “-Ştii,eu chiar te iubesc ! ” el : “- Ştii,şi eu… ” Ooh,da’ câte emoţii m-au trecut în acea perioadă,da’ câte nopţi nedormite şi câte lacrimi de dor şi de bucurie.

Era prima dată când iubeam,cu adevărat … Şase luni,de dimineaţa până seara,aveam în cap un singur gând-Răzvan !! Şi da,am continuat aşa mult timp. Până când,dorul ne-a doborît ! A venit la mine,în ţară ! Prima noastră întâlnire… Îl văzusem,avea ochii în lacrimi de bucurie … Se simţea dragostea pură ce pluteşte între noi de la o poştă. Seara aia a fost cea mai frumoasă din viaţa mea,jumătate din ea… Se lăsase cu sărutări …dar totul s-a ruinat când a intervenit familia mea. De asta,jumătate din acea seară e trauma mea pe viaţă. Acea seară,mi-a trezit sentimente de ură pentru casă .

Răzvan,a fost pedepsit scump pentru că si-a urmat inima … Dar,în ciuda acestui lucru,el a continuat să fie alături de mine. Eram absolut convinsă că sufletul lui e pur că lacrima . Nu puteam să îl las,doar pentru ca aşa vor ei… Am continuat să îl văd,să învăţ iubirea adevărata lângă el. Mă simteam norocoasă să am un aşa înger cu chip de om lângă mine. Dar,încă o încercare ne-a fost dată ! Răzvan,a fost închis ! Datorită faptului că a ales să iubească,a fost condamnat la închisoare !!! Acum,stau …privesc în gol şi îmi aduc aminte de fiecare atingere a lui,de fiecare şoaptă şi fiecare sărut!

Mi-e dor… Dar, avem amândoi un singur vis -o familie !! Voi aştepta şi voi lupta până la ultima suflare să îi îndeplinesc visul,să îl fac fericit !! Şi nu voi pleca de lângă el,indiferent de situaţie …el este marea mea dragoste şi tatăl copiilor mei !!

 

Compunere scrisa de Saawarya

Comments
  1. 2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published.