Depresia

Atunci când apare sentimentul de izolare la o persoană (adolescenţii sunt vizaţi în special ), atunci când comportamentul lui se schimbă, de multe ori în ceva agresiv, atunci când apar gânduri de sinucidere ,ar trebui tras un semnal de alarmă .

S-a identificat depresia ,o boală grea a zilelor noastre . Cauzele acestei maladii sunt simple şi puţine :orgoliul ,dorinţa şi “orbirea ” omului de azi . De cele mai multe ori,nu se mulţumeşte cu ce are şi e dornic de cât mai multe. Lăcomia ,această armă a diavolului ,distruge echilibrul interior ,spiritual al omului .

În acel moment el se ridică împotriva lui Dumnezeu şi îi arată că nu este mulţumit de ceea ce are… Un factor grav ce duce la prăbusirea interiorului . Orgoliul-contribuie în mare parte la depresie . Sentimentul acesta de mândrie ,de invincibilitate duce la dezastru .

Cu cât mai multe păcate ,cu atât mai încărcat este sufletul … Asta duce în cele din urmă la prăbusirea fiinţei umane şi la afundarea lui în întuneric . Duce la depresie .

Leacul acestei boli este optimismul !!!

Compunere scrisa de Saawarya

Leave a Reply

Your email address will not be published.